Het ROA kunstwerk op Vijfstraten

ROA op The Chapel

Gratis Street art
Social media sharing

Een absolute eyecatcher van de wereldvermaarde kunstenaar ROA, op deze gigantische muur aan Vijfstraten. Het is een zijgevel van schietclub The Chapel, en dit werk ís ook een artistieke explosie. ROA liet zich inspireren door deze plek en zette er zijn dieren neer, in zwart en wit, in zijn kenmerkende stijl. Het is meteen ook één van de grootste werken van deze invloedrijke kunstenaar in dit land. Ook internationaal is ROA veelgevraagd, van Londen, New York, Parijs en Berlijn tot Johannesburg, Bangkok en Perth. Maar dit werk in Sint-Niklaas is dus uniek!

Street art kaart

Met onze splinternieuwe street art kaart in de hand ontdek je 37 street art werken in de stad. Volg een route van net geen 10 km, ideaal voor een wandel- of fietstocht door de binnenstad.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen bus chocolatiers document Page 1 Copy Created with Sketch. evenementen fiets fietsen-wandelen food herfst inhetgroen lente musea overnachten podium postcard speciaalzaken sport-spel streekproducten street art trein Page 1 Created with Sketch. uitgaan wandelen winkelen winter Page 1 Created with Sketch. zomer