Legale graffitimuur langs de spoorweg Antwerpen-Gent
Legale graffitimuur langs de spoorweg Antwerpen-Gent

Legale graffitimuur

Gratis Street art
Social media sharing

In het voorjaar van 2012 werd hij geopend: de legale graffitimuur in Sint-Niklaas, destijds de langste van het land. De graffitimuur ligt langs de spoorweglijn Antwerpen-Gent en is eenvoudig bereikbaar via het fietspad dat langs het spoor loopt.  De stad en Infrabel stellen de graffitimuur ter beschikking om graffiti positief in beeld te brengen én om jongeren de kans te geven graffitikunst te beoefenen. De muur is dan ook een levend kunstwerk: elke keer als je er voorbij komt, is er weer nieuw werk te bewonderen. 

Street art kaart

Met onze splinternieuwe street art kaart in de hand ontdek je 37 street art werken in de stad. Volg een route van net geen 10 km, ideaal voor een wandel- of fietstocht door de binnenstad.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen bus chocolatiers document Page 1 Copy Created with Sketch. evenementen fiets fietsen-wandelen food herfst inhetgroen lente musea overnachten podium postcard speciaalzaken sport-spel streekproducten street art trein Page 1 Created with Sketch. uitgaan wandelen winkelen winter Page 1 Created with Sketch. zomer