Kitsune Jolene

Kitsune Jolene - Daydream

Gratis Street art Expo
Social media sharing

De dromerige blik van een jonge vrouw verleidt het verkeer en de passerende treinen op de zijgevel van een huis aan de Spoorweglaan. Een dagdroom, met de beeltenis van Victoria, een meisje uit de Balkan, een vriendin van street artist Jolien ‘Kitsune Jolene' De Waele. Het is een kleurrijk portret van 110 vierkante meter, volledig met verf en borstel uitgewerkt, zonder spuitbus. Werken van Kitsune Jolene zijn ook te ontdekken in onder meer Gent, Brugge, Antwerpen, Lissabon en zelfs Dubai.

Street art kaart

Met onze splinternieuwe street art kaart in de hand ontdek je 37 street art werken in de stad. Volg een route van net geen 10 km, ideaal voor een wandel- of fietstocht door de binnenstad.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen bus chocolatiers document Page 1 Copy Created with Sketch. evenementen fiets fietsen-wandelen food herfst inhetgroen lente musea overnachten podium postcard speciaalzaken sport-spel streekproducten street art trein Page 1 Created with Sketch. uitgaan wandelen winkelen winter Page 1 Created with Sketch. zomer