Oh 800-koekje

Oh 800-koekje

Social media sharing

Het Oh 800-koekje werd gemaakt door meester-chocolatier Raymond Bastin ter gelegenheid van de 800ste verjaardag van Sint-Niklaas.

De ‘oh’ in de naam van het koekje verwijst naar de verwondering en beleving waarmee het Centrummanagement het winkelgebeuren in de stadskern in de kijker zet. Bastin werd twee jaar geleden heel gastvrij ontvangen in Sint-Niklaas met zijn winkel The Complete Chocolate Experience in de Stationsstraat. Daarom wou hij iets terug doen voor de stad.

Het koekje wordt door diverse handelaars en horecazaken aangeboden en ook het stadsbestuur biedt het Oh-koekje in 2017 aan in het stadhuis en daarbuiten. Een zakje van 14 koekjes kost 7 euro, in een geschenkverpakking met 45 koekjes is dat 20 euro.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer