Varken van Waas
Varken van Waas

Angelus

Social media sharing

Angelus, ook wel het Varken van Waas genoemd wordt op een milieubewuste, diervriendelijke manier en naar biologische normen gekweekt op de Lindehoeve. De Angelusvarkens leven in de vrije buitenlucht, met een dik strobed, zodat ze worden aangemoedigd om hun natuurlijk gedrag te vertonen. Ook krijgen ze enkel voer van biologische oorsprong. Hierdoor kunnen wij garanderen dat de voedergrondstoffen op een milieuvriendelijke, duurzame manier worden geteeld.

Angelusvarkens leven op het ritme van de seizoenen en verblijven langer op de boerderij dan gangbaar is. Ze hebben meer tijd en ruimte om te groeien, wat resulteert in lekker, smaakvol en gezond vlees.

Wil je dit (h)eerlijk vlees? Neem dan een kijkje op de website!

 

wagen bezienswaardigheden brouwerijen bus chocolatiers document Page 1 Copy Created with Sketch. evenementen fiets fietsen-wandelen food herfst inhetgroen lente musea overnachten podium postcard speciaalzaken sport-spel streekproducten street art trein Page 1 Created with Sketch. uitgaan wandelen winkelen winter Page 1 Created with Sketch. zomer