Chocolatier Wauters

Chocolatier Wauters

Social media sharing

Nick Wauters is een man die leeft voor zijn vak. Geen praline, marsepein, witte, bruine of zwarte chocolade heeft na twintig jaar nog geheimen voor hem.

Voor wie houdt van zoete lekkernijen is dit adres zeker het noteren meer dan waard. Zelf kan Nick heel moeilijk kiezen tussen zijn dessertkoekjes, zijn gevarieerd praline-assortiment en zijn zelfgemaakte chocolade marshmallows. Een krokant koekje, een laag gianduja, een meringue en een krokante laag van de zuiverste chocolade: zo hemels heb je ze nog nooit geproefd. Het water loopt je voor minder in de mond.

Als je op zoek bent naar een leuke uitstap met vrienden, familie of collega’s, kun je je laten rondleiden in het atelier. Zo kun je ontdekken hoe een chocoladefiguur het levenslicht ziet, de ingrediënten van marsepein van dichtbij bekijken of op de eerste rij staan als de essences, advocaat en crèmes worden bereid.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer