Trage parels voor coronaproof wandelen en fietsen

Rij populieren tussen de velden

Trage pareltjes in jouw buurt

Herontdek hoeveel deugd een simpele wandeling of een toertje met de fiets kan doen, nu bijna alle reguliere vrijetijdsactiviteiten geschrapt zijn. Naar buiten gelokt door de eerste stralende dagen van het jaar, naar buiten gedreven door de drukte in huis: heel wat mensen gingen de afgelopen dagen de benen strekken in een park of een natuurgebied. De keerzijde van de medaille: het was meer dan eens koppen lopen en dat kan niet de bedoeling zijn in deze tijden van social distancing.

En dat terwijl er ook in Belsele, Nieuwkerken, Puivelde, Sinaai en Sint-Niklaas fijne paden voor wandelaars en fietsers te vinden zijn. Trage pareltjes die niet zo platgetreden zijn, vlakbij huis. De geknipte manier om coronaproof te gaan wandelen.

De wandelingen van 4,5 km tot 16 km zijn veelal ook toegankelijk voor kinderwagens en rolstoelen. Afstand, vertrekpunt, moeilijkheidsgraad en parkeermogelijkheid zijn aangegeven in de onderstaande brochures:

Liever een papieren exemplaar? Bestel je kopie bij de dienst toerisme.

Trage wegen in Sint-Niklaas

Contact

Dienst toerisme

Grote Markt
45
9100
Sint-Niklaas
03 778 35 00
wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer