Tentoonstellingen

Gabriëlla Cleuren

Een brede waaier aan opties

Een tentoonstelling meepikken is altijd een goed idee en kan perfect coronaproof. De musea zorgen voor een fijn zomers aanbod met voor elk wat wils: schilderkunst door Gabriella Cleuren, historische cartografie van het Land van Waas en grafiek door vrouwelijke kunstenaars. Het cultuurcentrum van Sint-Niklaas schotelt je deze zomer de prachtige foto's voor die Bastiaan Van Aarle nam langs de Britse Taff-trail. d'Academie Beeld gooit het over een andere boeg met een raamtentoonstelling langs de huizen van leerlingen.

Coup de Ville van WARP neemt in het vroege najaar de stad over met 'Chasing Flowers', een artistieke wandeling langs historische panden, onverwachte locaties, luwteplekken of verborgen tuinen. Dertig internationale kunstenaars gaan in hun kunst op zoek naar groen en bloemen, als symbool voor zachtere waarden in onze samenleving. Het pré-parcours neemt je in de loop van de maand augustus al mee op een verfrissende zoektocht langs groen en bloemen in de stedelijke omgeving.

Onze tips voor een zomer vol expo: 

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer