Sint-Niklaas zomert

Sint-Niklaas Zomert campagnebeeld
zoektocht

Zoektocht: 'Op zoek naar Wase raapjes'

Van 11 mei tot 15 augustus gaat de 4e zoektocht ' Op zoek naar wase raapjes' van start. Een initiatief van zoektochtvereniging Ros Beiaard in samenwerking met Toerisme Sint-Niklaas. Een fotowandelzoektocht doorheen Sint-Niklaas.

Meer info
zoektocht

Wandelzoektocht ' De Sint-Niklase Bierproevers'

Heb jij oog voor detail? Ken je de stad uit je broekzak? Heb je een fotografisch geheugen?
Deze vaardigheden kunnen goed van pas komen in de tweede wandelzoektocht van de Sint-Niklase Bierproevers!

Meer info
Kermis

Zomerkermissen

Geniet van tal van attracties voor jong en oud tijdens de zomerkermissen in Belsele, Sint-Niklaas, Sinaai en Nieuwkerken-Waas.

Meer info
Parkies

Parkies

Zeven dinsdagen lang is het Romain De Vidtspark het decor van de Parkies. Wederom brengen de Parkies een aanbod met verschillende muziekgenres. Vanaf 19.30 uur kan je er terecht voor een lekker hapje en drankje, het concert start om 20.15 uur en het einde is voorzien om 22.30 uur.

Meer info
Sinnekloas Danst

Zomer op het plein

Op het Sint-Nicolaasplein kan je steeds terecht voor een terrasje, maar tijdens de zomermaanden wordt het er pas echt gezellig. Extra sfeerverlichting én enkele palmbomen zorgen voor een heerlijk zomers gevoel, de hele zomer lang. Meteen ook de ideale setting voor een feestje … 

Meer info
Puytvoet

Zomerse avondwandelingen

Iedere donderdagavond in juli en augustus kan je een ander verborgen verhaal of plekje van Sint-Niklaas of de deelgemeenten leren kennen. Zoals vorige jaren is er weer een ruime keuze aan verschillende thema’s.

Meer info
Zomerkermis Sint-Niklaas 2019

Zomerkermis Sint-Niklaas

De zomerkermis van Sint-Niklaas biedt voor iedereen wat wils! Elke weekdag opent de kermis om 15 uur en sluit vanaf 21 uur. Tijdens het weekend blijven de kermiskramen een uur langer open. Tal van bijkomende zomeractiviteiten vind je hieronder.

Meer info
Zomerkermis Sinaai

Zomerkermis Sinaai

In Sinaai kan je van 13 tot 21 juli genieten van de kermis op de Dries. Tijdens het weekend van 13, 14 en 15 juli is er een muzikaal programma en kindernamiddag voorzien. Welkom!

Meer info
Ketnet Zomertour

Ketnet Zomertour

Hét kinderfestival van het jaar strijkt op zaterdag 20 juli neer op de Grote Markt: de Ketnet Zomertour! Ga op de foto met je favoriete Ketnet-gezichten, geniet van de spetterende show en ontdek allerlei knotsgekke activiteiten. Dit jaar ook met peuterhoekje van Ketnet Junior.

Meer info
Muzikaal vuurwerk

Muzikaal vuurwerk

Geniet op zondag 21 juli mee van het muzikale vuurwerk ter gelegenheid van de zomerkermis.

Meer info
Vredefeesten

Vredefeesten

De Vredefeesten zijn hét topevenement van de Stad Sint-Niklaas. Met de Grote Markt als unieke opstijgplaats voor heteluchtballonnen in allerlei groottes en vormen, Villa Pace met wereldmarkt en gevarieerd muziekfestival in de stadskern, de ballonloop, vuurwerk en nog zo veel meer.

Meer info
wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten treinPage 1Created with Sketch. uitgaan winkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer