Sint-Niklaas zomert

Sint-Niklaas Zomert campagnebeeld
zoektocht

Zoektocht: 'Op zoek naar Wase raapjes'

Van 11 mei tot 15 augustus gaat de 4e zoektocht ' Op zoek naar wase raapjes' van start. Een initiatief van zoektochtvereniging Ros Beiaard in samenwerking met Toerisme Sint-Niklaas. Een fotowandelzoektocht doorheen Sint-Niklaas.

Meer info
Kermis

Zomerkermissen

Geniet van tal van attracties voor jong en oud tijdens de zomerkermissen in Belsele, Sint-Niklaas, Sinaai en Nieuwkerken-Waas.

Meer info
Beachvolley

Beachvolleyhappening

Van 28 juni tot en met 02 juli wordt de grootste markt van België omgetoverd tot een heuse beachvolleysite. Met 1300 ton zeezand worden 6 terreinen aangelegd waarop zowel profs, amateurs, jeugd, als recreatieve sporters aan de slag kunnen.

Meer info
Vlaanderen Feest!

Vlaanderen Feest!

Vlaanderen feest ter gelegenheid van 11 juli 2019! In stad Sint-Niklaas en de deelgemeenten zijn er dan ook tal van activiteiten voor jong en oud. Ontdek hier het hele programma! Onderaan deze pagina vind je binnenkort de brochure met alle nodige informatie.

Meer info
Sinnekloas Danst

Zomer op het plein

Op het Sint-Nicolaasplein kan je steeds terecht voor een terrasje, maar tijdens de zomermaanden wordt het er pas echt gezellig. Extra sfeerverlichting én enkele palmbomen zorgen voor een heerlijk zomers gevoel, de hele zomer lang. Meteen ook de ideale setting voor een feestje … 

Meer info
Puytvoet

Zomerse avondwandelingen

Iedere donderdagavond in juli en augustus kan je een ander verborgen verhaal of plekje van Sint-Niklaas of de deelgemeenten leren kennen. Zoals vorige jaren is er weer een ruime keuze aan verschillende thema’s.

Meer info
Disco Dasco

Disco Dasco

Gooi je dansbenen los op zaterdag 6 juli want het is weer tijd voor de jaarlijkse afspraak met Disco Dasco. Ten voordele van de vzw Dagcentrum Sint-Niklaas.

Meer info
Zomerkermis Sint-Niklaas 2019

Zomerkermis Sint-Niklaas

De zomerkermis van Sint-Niklaas biedt voor iedereen wat wils! Elke weekdag opent de kermis om 15 uur en sluit vanaf 21 uur. Tijdens het weekend blijven de kermiskramen een uur langer open. Tal van bijkomende zomeractiviteiten vind je hieronder.

Meer info
Motortreffen

Motortreffen

Zondag 7 juli is er de 17de editie van het Motortreffen, met een prachtige vrije rondrit van 160 km. Geniet nadien op de Grote Markt van de gratis concerten van Letz Zeppelin en Toe Maar.

Meer info
Parkies

Parkies

Zeven dinsdagen lang is het Romain De Vidtspark het decor van de Parkies. Wederom brengen de Parkies een aanbod met verschillende muziekgenres. Vanaf 18.30 uur kan je er terecht voor een lekker hapje en drankje, het concert start om 20.15 uur en het einde is voorzien om 22.30 uur.

Meer info
Zomerkermis Sinaai

Zomerkermis Sinaai

In Sinaai kan je van 13 tot 21 juli genieten van de kermis op de Dries. Tijdens het weekend van 14 en 15 juli is er een muzikaal programma en kindernamiddag voorzien. Welkom!

Meer info
Kermis Sinaai

Zomerkermis Sinaai: kindernamiddag

Zomerkermis in Sinaai met kindernamiddag.

Meer info
Grote Prijs stad Sint-Niklaas

Grote Prijs stad Sint-Niklaas

Ben je een wielerfanaat? Kom dan zeker op zondag 14 juli naar de Grote Markt van Sint-Niklaas voor de 88ste editie van de 'Grote Prijs stad Sint-Niklaas'. Na de aankomst wordt het publiek getrakteerd op een concert van The Rolling Bullets.

Meer info
Sinaai kermis concerten

Zomerkermis Sinaai: muzikaal programma

Zomerkermis Sinaai met muzikaal programma: High5 en Dana Winner

Meer info
Muzikaal vuurwerk

Muzikaal vuurwerk

Geniet op zondag 21 juli mee van het muzikale vuurwerk ter gelegenheid van de zomerkermis.

Meer info
Vredefeesten

Vredefeesten

De Vredefeesten zijn hét topevenement van de Stad Sint-Niklaas. Met de Grote Markt als unieke opstijgplaats voor heteluchtballonnen in allerlei groottes en vormen, Villa Pace met wereldmarkt en gevarieerd muziekfestival in de stadskern, de ballonloop, vuurwerk en nog zo veel meer.

Meer info
wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten treinPage 1Created with Sketch. uitgaan winkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer