Sint-Niklaas zomert

Sint-Niklaas zomert campagnebeeld
zoektocht

Zoektocht: 'Op zoek naar Wase raapjes'

Van 11 mei tot 15 augustus gaat de 4e zoektocht ' Op zoek naar wase raapjes' van start. Een initiatief van zoektochtvereniging Ros Beiaard in samenwerking met Toerisme Sint-Niklaas. Een fotowandelzoektocht doorheen Sint-Niklaas.

Meer info
Kermis

Zomerkermissen

Geniet van tal van attracties voor jong en oud tijdens de zomerkermissen in Belsele, Sint-Niklaas, Sinaai en Nieuwkerken-Waas.

Meer info
Beachvolley

Beachvolleyhappening

Van 28 juni tot en met 02 juli wordt de grootste markt van België omgetoverd tot een heuse beachvolleysite. Met 1300 ton zeezand worden 6 terreinen aangelegd waarop zowel profs, amateurs, jeugd, als recreatieve sporters aan de slag kunnen.

Meer info
Vlaanderen Feest!

Vlaanderen Feest!

Vlaanderen feest ter gelegenheid van 11 juli 2019! In stad Sint-Niklaas en de deelgemeenten zijn er dan ook tal van activiteiten voor jong en oud. Ontdek hier het hele programma! Onderaan deze pagina vind je de brochure met alle nodige informatie.

Meer info
Sinnekloas Danst

Zomer op het plein

Op het Sint-Nicolaasplein kan je steeds terecht voor een terrasje, maar tijdens de zomermaanden wordt het er pas echt gezellig. Extra sfeerverlichting én enkele palmbomen zorgen voor een heerlijk zomers gevoel, de hele zomer lang. Meteen ook de ideale setting voor een feestje… 

Meer info
Parkies

Parkies

Zeven dinsdagen lang is het Romain De Vidtspark het decor van de Parkies. Wederom brengen de Parkies een aanbod met verschillende muziekgenres. Vanaf 18.30 uur kan je er terecht voor een lekker hapje en drankje, het concert start om 20.15 uur en het einde is voorzien om 22.30 uur.

Meer info
Vredefeesten

Vredefeesten

De Vredefeesten zijn hét topevenement van de Stad Sint-Niklaas. Met de Grote Markt als unieke opstijgplaats voor heteluchtballonnen in allerlei groottes en vormen, Villa Pace met wereldmarkt en gevarieerd muziekfestival in de stadskern, de ballonloop, vuurwerk en nog zo veel meer.

Meer info
wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten treinPage 1Created with Sketch. uitgaan winkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer