Sint-Niklaas wintert

Sint-Niklaas Wintert

Tijdens de winter kan je in Sint-Niklaas terecht voor tal van activiteiten! Uren schaatsplezier op d’ijspiste, een sfeervolle kerstmarkt aan de voet van het stadhuis, winter-winkelen op zondag in de stadskern, een winterkermis voor jong en oud en nog zo veel meer!

 

Putteke Winter

Putteke Winter

Putteke Winter is ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde op het provinciaal Domein De Ster. Deze gezellige winterwandeling wordt sfeervol verlicht en voert je langs mysterieuze figuren, prachtige wintervertellingen en knappe vuurshows.

Meer info
Kerstmarkt

Kerstmarkt Sint-Niklaas

In december kan u op de Grote Markt terecht voor een sfeervolle kerstmarkt.

Meer info
Santawalk

Santawalk

Een ludieke kerstwandeling voor jong en oud in het centrum van Sint-Niklaas. De deelnemers wandelen, verkleed als kerstman, het eenvoudige parcours en steunen met hun deelname onze goede doelen.

Meer info
wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten treinPage 1Created with Sketch. uitgaan winkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer