Sint-Niklaas wintert

SN Wintert

Tijdens de winter kan je in Sint-Niklaas terecht voor tal van activiteiten! Uren schaatsplezier op d’ijspiste, een sfeervolle kerstmarkt aan de voet van het stadhuis, winter-winkelen op zondag in de stadskern, een winterkermis voor jong en oud en nog zo veel meer!

 

Putteke Winter

Putteke Winter

Putteke Winter is ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde op het provinciaal Domein De Ster. Deze gezellige winterwandeling wordt sfeervol verlicht en voert je langs mysterieuze figuren, prachtige wintervertellingen en knappe vuurshows.

Meer info
Winterkermis

Winterkermis in Sint-Niklaas

De winterkermis in Sint-Niklaas is een jaarlijks terugkerend evenement voor jong en oud met tal van kermiskramen op de Grote Markt van Sint-Niklaas.

Meer info
SN Wintert

Kerstmarkt Sint-Niklaas

In december kan u op de Grote Markt terecht voor een sfeervolle kerstmarkt.

Meer info
SN Wintert

Kerstmarkten

Tijdens de maand december worden verschillende gezellige kerstmarkten georganiseerd in Sint-Niklaas, Belsele, Puivelde en Sinaai.

Meer info
Castro winterbar

Castro winterbar

De coolste én hotste winterbar van Sint-Niklaas.

Meer info
Kerstboom

Winterplein

Het einde van 2019 is in zicht en daar horen uiteraard kerstmarkten bij! Daarom pakt de horeca hotspot van Sinnekloas, Sint-Nicolaasplein, Sacramentstraat en Houtbriel, tijdens de laatste dagen voor kerst uit met een eigenwijze kerstmarkt op 20, 21 en 22 december.

Meer info
Santawalk

Santawalk

Een ludieke kerstwandeling voor jong en oud in het centrum van Sint-Niklaas. De deelnemers wandelen, verkleed als kerstman, het eenvoudige parcours en steunen met hun deelname onze goede doelen.

Meer info
Rectavit Waaslandcross

Rectavit Waaslandcross

Het provinciaal domein De Ster vormt naar jaarlijkse traditie het decor voor de Rectavit Waaslandcross, de jaarlijkse hoogmis voor cyclocross in het Waasland.

Meer info
wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten treinPage 1Created with Sketch. uitgaan winkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer