Sint-Niklaas wintert

winter

Tijdens de winter kan je in Sint-Niklaas terecht voor tal van activiteiten!

Uren schaatsplezier op d’ijspiste, een sfeervolle kerstmarkt aan de voet van het stadhuis, winter-winkelen op zondag in de stadskern, een winterkermis voor jong en oud en nog zo veel meer!

 

Winterkermis

Winterkermis in Sint-Niklaas

De winterkermis in Sint-Niklaas is een jaarlijks terugkerend evenement voor jong en oud met tal van kermiskramen op de Grote Markt van Sint-Niklaas.

Meer info
Mensen bekijken kerstkraampjes op de markt

Kerstmarkten

Tijdens de maand december worden verschillende gezellige kerstmarkten georganiseerd in Sint-Niklaas, Belsele, Puivelde en Sinaai.

Meer info
ijspiste

d'IJspiste

Van vrijdag 7 december 2018 tot en met woensdag 9 januari 2019 vormt aan het statige stadhuis van Sint-Niklaas de feeëriek verlichte ijspiste andermaal het epicentrum van Sint-Niklaas Wintert, met naast de schaatsbaan een sfeervolle chalet en een gezellige winterbistro.

Meer info
Winkelzondagen

Winterse winkelzondag

Nog op zoek naar leuke eindejaarsgeschenken of de ideale feestoutfit? Ontdek wat de handelaars van de stadskern voor jou in petto hebben, ook op zondagen 16 en 23 december.

Meer info
Santawalk

Santawalk

Een ludieke kerstwandeling voor jong en oud in het centrum van Sint-Niklaas. De deelnemers wandelen, verkleed als kerstman, het eenvoudige parcours en steunen met hun deelname onze goede doelen.

Meer info
wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten treinPage 1Created with Sketch. uitgaan winkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer