Ontdek de stadskern via interactieve kiosken

Kiosk

Op drie plaatsen in de stadskern prijken sinds een aantal weken interactieve kiosken die de bezoekers wegwijs maken in de stadskern. De interactieve kiosken zijn een verlengstuk van de nieuwe toeristische website www.ontdeksintniklaas.be . Het is een nieuwe drager waarmee de stad de inhoud van de website nog toegankelijker en visibeler willen maken. Ontdek welke evenementen er binnenkort plaats vinden in Sint-Niklaas, waar zich welke winkels of horecazaken bevinden of waar je terecht kan voor praktische zaken als toiletbezoek, fietsenverhuur of parking. Ook de meest recent info over de Oh-kaart en kad-Oh-bon kan je terug vinden via de kiosken.

Je vindt de kiosken aan het begin en het einde van de Stationsstraat, alsook op de Grote Markt, langs de kant van de Nieuwstraat.

De infokiosken werden mede gefinancierd door EFRO, het Europees fonds voor Regionale Ontwikkeling.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten treinPage 1Created with Sketch. uitgaan winkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer