Omnichannel winkelen in Sint-Niklaas

Femini
VP
Welp

Omni-channel winkelen, ook in Sint-Niklaas

Al gehoord van omnichannel retail? Een groot woord om aan te geven dat detailhandelaars zich vandaag niet alleen richten op hun fysieke winkel, maar dat ook andere verkoop- en communicatiekanalen broodnodig zijn om tegemoet te komen aan de verwachtingen van jullie als klant.  En dat hebben heel wat handelaars in de stadskern van Sint-Niklaas maar al te goed begrepen. Met de verplichte coronasluiting hadden handelaars met een webshop een streepje voor, maar ook anderen die tot voordien nog niet online actief waren, wisten op een mum van tijd prachtige webinitiatieven op te starten. We zetten onze favoriete lokale webshops even voor jullie in de kijker. Zelfs nu de winkels open zijn, blijft lokaal online shoppen de veiligste optie.

Kies met een paar clicks uit het uitgebreide online aanbod jouw favoriete koffie of thee. Jouw bestelling wordt met de glimlach op een duurzame manier aan huis geleverd met de fiets of kleine, milieuvriendelijke en snelle voertuigen.

Alles wat je koter nodig heeft, vindt je ook online! Een zeer uitgebreid assortiment en keuze aan betaalmogelijkheden. Ook online geboortelijstjes.

Een gloednieuwe webshop begeleidt je naar jouw ideale lingerieset. Twijfel je over de maat of pasvorm, dan gebruik je gewoon de maattabel of bel je Vanessa even op voor gratis telefonisch advies. Ook badmode en dameskleding.

Een nieuwkomer in de Stationsstraat, die er meteen ook online stevig in vliegt.  Vionic Comfort Store staat voor een ruim aanbod betaalbare, comfortabele schoenen. Ook handtassen, sjaals en accessoires. Vragen? Chat snel en gemakkelijk online met de zaakvoerders.

Onze kledingwinkels uit de stadskern gaan massaal online! En hoe ?! De lokale webshops zijn echte pareltjes. Valérie plaatst wekelijks nieuwe stuks online op www.valet-shop.be, Ellen van www.passipassé.be voorziet tijdelijk gratis verzending, Sarah van Blue Sky Boutique plaatst naast haar ruim aanbod ook mooie ‘last minute deals’ op  www.blueskysarahnyswebshop.com en bij Babette en Ann kan je op www.libelle-james.be naast dames- en herenkledij zelfs cadeaubonnen bestellen en laten leveren.

Deze webstek kennen jullie vast voor schoenen en lederwaren, maar wisten jullie al dat jullie er ook terecht kunnen voor stijlvolle damesmode?

Volg online yoga lessen of bestel je favoriete yoga sweater of accessoire.

Zoek de titel van jouw boek, check de voorraad online en leg hem in je online winkelmandje. Tommy komt jouw bestelling met een glimlach per fiets afleveren.

Voor een nieuwe TV of speaker hoef je niet altijd naar de webshop van elektroketens te surfen. Laat je online begeleiden door de expertise van deze lokale handelaar. Keuze uit leveren of afhalen. Bij afhalen kan je zelfs met eco-cheques betalen.

Heb je bij de aankoop van je nieuwe fiets ook nagedacht over service en herstellingen? Bestel daarom je nieuwe fiets of accessoires online bij je lokale handelaar. Ook mooie promoties op elektrische fietsen online.

Ontdek meer online initiatieven via www.ikkoopinsintniklaas.be. Heb je iets online gekocht? Deel jouw ervaring dan via op Facebook, Instagram of Twitter. Tag je favoriete lokale handelaar en laat jouw vrienden en familie ook mee genieten.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer