Nieuwkomers om te ontdekken !

Skippy's
Ondersteboven
Curb
Alkiba

Akiba - Stationsstraat 40

Dé nieuwe hotspot voor jongeren in de Stationsstraat. Akiba brengt de sfeer en de fun van Akihabara -het district in Tokio dat bekend staat om zijn arcadehallen, maid cafés en anime- en gachaponwinkels- naar Sint-Niklaas.  Liefhebbers van Japanse en Amerikaanse goodies, manga, kawaii goodies: go check it out.

Ondersteboven - Nieuwstraat 2

De soulfoodbar Ondersteboven prikkelt je smaakpapillen. Dit nieuwe smaakconcept dat bol staat van creativiteit en gedrevenheid. Momenteel nog voor take-away maar binnenkort ook om de voetjes onder tafel te schuiven aan de sharing-tafels. Ook kunstliefhebbers komen ruimschoots aan hun trekken met al het moois dat aan de muren hangt.

Skippy's - Nieuwstraat 13

Koffiebar overdag en wijnbar by night. Dit nieuw concept laat je kennis maken met echt Australische koffie. Geniet van zowel heerlijke koffie en gebak als apero en wijn! Een bezoekje waard.

Curb Skateshop - Stationsstraat 137

Overgewaaid vanuit Gent en Aalst heeft Sint-Niklaas nu ook zijn eigen skateshop. Hier vind je alles van skateboards, kledij, schoenen en accessoires. The place to be voor de skateliefhebbers in de stad!

 

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer