Lekker lokaal vers en gezond

Boomgaard met lokale producten

Je hoorde het wellicht ook in het nieuws. Sinds de uitbraak van de crisis, zagen de korte keten-winkels hun omzet verdubbelen tot verviervoudigen. Hun geheim? Verse producten direct van op het veld, uit de stal of uit de boomgaard in jouw boodschappentas of fietsmand. 

Een kleinschalige, persoonlijke aanpak. Vermijd de lange rijen aan en het gedrum met winkelkarren in de supermarkt. Je combineert een gezonde wandeling of fietstocht met je aankopen; dus geen nood aan onnodige autoritten.

Ook in Sint-Niklaas vind je heel wat korte keten-spelers. Spring binnen bij die vriendelijke boer in jouw buurt! Je vindt ze allemaal in de gratis brochure Lekker Lokaal en op de fietskaart ‘De mooiste weg naar de korte keten’. Bestel ze gratis bij de dienst toerisme!

Brochures aanvragen

Bel op 03 778 35 00 of mail jouw naam en adres naar de dienst toerisme en we sturen deze dan graag naar jou toe. Of je kan ze op deze website downloaden.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten treinPage 1Created with Sketch. uitgaan winkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer