Jacob's Concept Store

jacob's concept store

Een 25-tal lokale, creatieve ondernemers heeft in de Stationsstraat bij Jacob's Conceptstore een plekje gevonden om hun zelfgemaakte producten en spullen aan de man te brengen. Het is een initiatief van Thomas Nouws (21), die begin dit jaar in Antwerpen zijn eerste Jacob’s Conceptstore opende. Nadien volgden Sint-Niklaas en Mechelen.

In de Stationsstraat staan de ondernemers ook zelf één dag per maand in de winkel. Je vindt er heel wat leuke dingen, van oorbellen, babyspullen en handtassen tot glaswerk, planten en originele mondmaskers. Sabine Maes is één van die lokale ondernemers. Zij maakt 'zielenversjes', in de vorm van kaartjes of een fotoboek, om mensen op een bijzondere manier te raken. "We kunnen hier heel creatief zijn, om ons werk op een andere manier voor te stellen en aan te bieden. En dat is heel fijn!"

 

Je vindt Jacob's Concept Store in de Stationsstraat 94

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer