Slapen tussen bloemen
Slapen tussen bloemen
Slapen tussen bloemen

Slapen tussen bloemen

Social media sharing

In deze vakantiewoning slaap je letterlijk tussen de bloemen, want gastvrouw Els is bloemiste. Het authentieke herenhuis met drie slaapkamers is charmant en rustig gelegen in een mooi park met vijver en eeuwenoude bomen in de dorpskern van Belsele.

Het gasthuis beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers (1 met douche en 1 met bad), een salon, een keuken en een eetkamer. Er is plaats voor maximaal 6 personen. De badkamer, het salon, de keuken en eetkamer deel je met eventueel andere gasten. Er is ook een tv en gratis wifi.

Els de gastvrouw is bloemiste en heeft haar atelier op het domein. Ze werkt op bestelling en geeft regelmatig workshops bloemschikken. Ze woont in het aanpalende hoofdhuis en is er dus steeds als je vragen hebt.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten treinPage 1Created with Sketch. uitgaan winkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer