Logies Hoeve Oswald
Logies Hoeve Oswald
Logies Hoeve Oswald
Logies Hoeve Oswald
Logies Hoeve Oswald

Logies Hoeve Oswald

Met kinderen
Social media sharing

Hoeve Oswald is een knus vakantieverblijf voor 24 personen, gelegen in het stiltegebied van Sinaai. Het gebouw is voorzien van een professionele keuken, leefruimte met open haard, gezellige eetruimte, homecinema, grote tuin met enkele hoevedieren en kampvuurkring.

Het gloednieuwe vakantieverblijf kan tot 24 personen herbergen. Alle ruimtes zijn voorzien van vloerverwarming en passieve koeling. Er zijn in totaal 7 slaapkamers, waarvan 5 op het gelijkvloers. Je kan ook zelf koken in de professionele keuken of relaxen in de ontspanningsruimte met homecinema en voetbaltafel.

De bolle akkers en weiden, de knotwilgen, de waterlopen en de bossen scheppen een ideaal kader om tot rust te komen. In de buurt kun je ook wandelen of fietsen langs de vele knooppunten die de streek rijk is. Wie van meer uitdaging houdt, kan kajakken op de Stekense Vaart en de Moervaart.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer