Logies De Perenboom

Logies De Perenboom

Social media sharing

B&B De Perenboom – Tinkerstal Ronenco is een unieke oase van rust op een kleine afstand van het centrum van Belsele, op slechts 5 minuten van Sint-Niklaas. Na een goede nachtrust kun je er genieten van een uitgebreid ontbijt.

De Perenboom biedt twee familiekamers aan waarin elk 4 personen kunnen overnachten. De eerste gastenkamer bestaat uit 1 badkamer en 2 slaapkamers met elk een tweepersoonsbed met elektrische bediening. De tweede gastenkamer heeft 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed met elektrische bediening en 2 eenpersoonsbedden. De badkamer is uitgerust met een ligbed, een toilet en twee lavabo’s.

Je kunt tijdens je verblijf ook genieten van gratis wifi. Als je met de auto komt is er voldoende parkeerplaats beschikbaar. Je kunt ook je fiets overdekt stallen en zelfs je paard kan overnachten op de weide. Er is ook mogelijkheid tot half pension waarbij je lekkere kost voorgeschoteld krijgt zoals de Lokerse paardenworsten, stoverij, vol-au-vent of spaghetti bolognese.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer