Kasteel De Windt

Kasteel De Windt

Social media sharing

B&B Kasteel De Windt bevindt zich in een gerenoveerd authentiek herenhuis uit 1899. De ruime kamers situeren zich in het vernieuwde zijgebouw en beschikken over moderne badkamers met douche, minibar, gratis draadloos internet en tv.

De b&b vind je in Nieuwkerken in een groene en rustige omgeving maar dichtbij restaurants en winkels. Ook diverse fietsknooppunten en wandelroutes passeren aan dit kasteel. Het vriendelijke personeel geeft je graag advies bij je restaurantkeuze en zorgt indien nodig zelfs voor vervoer.

Je kunt hier genieten van de persoonlijke sfeer en service van een Bed and Breakfast. Het ontbijt kun je nuttigen in de vroegere antichambre van het hoofdgebouw. Als je wilt, kun je ook ontbijten op je kamer of in de tuin.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer