Hotel Serwir
Hotel Serwir

Hotel Serwir ★★★★

Social media sharing

Feel at Home

Hotel Serwir is hét trefpunt van het Waasland. Perfect gelegen in de driehoek Antwerpen, Brussel en Gent, is het de ideale locatie voor een weekendje weg. Het hotel ligt op wandelafstand van het stadscentrum en recht tegenover het Waasland Shopping. De wagen kan gemakkelijk geparkeerd worden op de ruime, gratis parking rondom het hotel.

Dit stijlvol 4-sterren hotel met 78 elegante kamers staat garant voor een aangenaam verblijf.

Wanneer u de lobby van Hotel Serwir binnenwandelt, ervaart u in een mum van tijd de gastvrije en gemoedelijke sfeer. Het personeel onthaalt u op een persoonlijke manier en ook tijdens uw verblijf staan ze steeds voor u klaar.

Brasserie Renardeau biedt u een zeer verfijnde keuken. U kiest er à la carte en kan regelmatig van nieuwe suggesties proeven. Geniet van samenzijn met uw familie en vrienden.

Hotel Serwir is er voor elke gelegenheid, zowel voor zakelijke bijeenkomsten als privéfeesten.

Kom langs om alle troeven te ontdekken...

wagen bezienswaardigheden brouwerijen bus chocolatiers document Page 1 Copy Created with Sketch. evenementen fiets fietsen-wandelen food herfst inhetgroen lente musea overnachten podium postcard speciaalzaken sport-spel streekproducten street art trein Page 1 Created with Sketch. uitgaan wandelen winkelen winter Page 1 Created with Sketch. zomer