Hotel Serwir
Hotel Serwir

Hotel Serwir ★★★★

Social media sharing

Hotel Serwir is een riant gerenoveerd viersterrenhotel dat beschikt over 55 smaakvol en recent heringerichte kamers in een glamoureuze stijl. Daarnaast is het ook een ontmoetingsplaats voor vergaderingen, seminaries, banketten, recepties, personeelsfeesten en huwelijksfeesten.

De bar van hotel Serwir is de geliefkoosde plaats voor de hotelgasten en hun genodigden. In het warme interieur is het gezellig keuvelen. Het is de ideale ontmoetingsplek voor het aperitief vooraleer je aan tafel gaat in hun populaire brasserie ‘Renardeau’ die gerechten uit de hedendaagse keuken voorschotelt.

Alle kamers in hotel Serwir zijn recent vernieuwd in een sobere, zakelijke stijl en uitgerust met modern comfort. Je kunt er standaard en deluxe een- en tweepersoonskamers reserveren. In heel het hotel is er gratis wifi ter beschikking en bovendien is er een gratis parking met plaats voor 150 wagens.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer