Hotel New Flanders

Hotel New Flanders ★★★

Social media sharing

Driesterrenhotel New Flanders staat bekend om zijn luxueuze uitstraling en het vriendelijke personeel. Het beschikt over 20 comfortabele kamers en een vergaderzaal. Je kunt er bovendien ook lekker eten in het sushirestaurant of iets drinken in de bar.

In alle 20 luxueuze kamers vind je een badkamer, tv, telefoon en draadloze internetverbinding. Je kunt ook alle kamers bereiken met de lift. Het hotel bevindt zich vlakbij het station van Sint-Niklaas en is dus makkelijk te bereiken. Bovendien zijn er ook 200 gratis parkeerplaatsen.

Als je honger hebt, kun je een hapje eten in het restaurant ‘Kangei Sushi’. De ervaren chef is gespecialiseerd in sushi, maar biedt je ook een keuken aan met zowel Indische, Nepalese en continentale gerechten. Om te aperitieven kun je terecht in de klassiek gedecoreerde bar waar  lekkere cocktails op je wachten.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer