Hotel Moon
Hotel Moon

Hotel Moon ★★

Social media sharing

Tweesterrenhotel Moon biedt je met zijn 7 comfortabele gastenkamers een unieke slaapgelegenheid in het centrum van Sint-Niklaas.

Met zijn iets persoonlijkere aanpak zorgt hotel Moon ervoor dat je je ver van huis ook thuis kan voelen. Het gezellige en sfeervolle interieur zal je direct in vakantiestemming brengen. De kamers beschikken elk over airconditioning, een zetel, theefaciliteiten, een bureau en een moderne badkamer met een inloopdouche. ’s Ochtends laat hotel Moon je genieten van een gezond ontbijt met verse vruchtensappen en zuivere producten.

Het hotel ligt centraal in Sint-Niklaas, vlakbij het station en op wandelafstand van tal van lekkere restaurantjes. Bovendien kreeg het in 2016 een score van 9,4 op 10 van hun gasten op booking.com.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen bus chocolatiers document Page 1 Copy Created with Sketch. evenementen fiets fietsen-wandelen food herfst inhetgroen lente musea overnachten podium postcard speciaalzaken sport-spel streekproducten street art trein Page 1 Created with Sketch. uitgaan wandelen winkelen winter Page 1 Created with Sketch. zomer