Ruiter- en Menroute

Domein Den Buiten ★★★★

Social media sharing

Ontspannen in een sprookjesachtige omgeving

Weg van alles en midden in de natuur, kom je terecht in een sprookjesachtige en inspirerende omgeving, gelegen in het hart van het Waasland.

We nodigen je uit voor een reis van innerlijke verbinding, waarbij onze gastheren, Dirk en Denis, samen met de paarden je begeleiden in stilte om de fluisteringen van je hart te ontdekken. Leef van binnenuit en laat je hart dienen als kompas om je mooiste leven te leiden en je dromen te verwezenlijken. Zodra je de oprit van het prachtige domein van Denis en Dirk oprijdt, betreed je een andere wereld, een heerlijke plek waar je de beslommeringen van het dagelijkse leven achterlaat.

Bij aankomst op het prachtige domein van Denis en Dirk, betreed je een andere wereld, ver weg van de zorgen van het dagelijkse bestaan. Authenticiteit en echte verhalen komen hier samen.

Domein Den Buiten

Buitenstraat 12, Nieuwkerken-Waas

+32 (0)495 50 27 20

 domeindenbuiten@telenet.be

Maandag-zondag.

 

wagen bezienswaardigheden brouwerijen bus chocolatiers document Page 1 Copy Created with Sketch. evenementen fiets fietsen-wandelen food herfst inhetgroen lente musea overnachten podium postcard speciaalzaken sport-spel streekproducten street art trein Page 1 Created with Sketch. uitgaan wandelen winkelen winter Page 1 Created with Sketch. zomer