Restaurant Grenoble

Restaurant Grenoble

Social media sharing

Restaurant Grenoble staat garant voor heerlijk vegetarisch eten en werd bovendien opgenomen in de groene Gault&Millau.

De eigenaars Luc Peelman en Renata De Coen zweren bij hun eigen filosofie. Ze hebben de ambitie om mensen terug met plezier meer groenten te laten eten. Ze hebben geen kaart, maar elke dag één dagschotel, zo kunnen ze de versheid garanderen en de prijs laag houden. Wie graag een menu heeft, kan daar nog soep en een dessert bij krijgen.

Luc gaat elke ochtend naar de vroegmarkt en op basis van het aanbod beslist hij welke dagschotel hij maakt. In ieder geval, vlees komt zeker niet op het menu. Bovendien werkt hij met bioproducten, wat de gerechten een extra gezonde meerwaarde geeft.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen bus chocolatiers document Page 1 Copy Created with Sketch. evenementen fiets fietsen-wandelen food herfst inhetgroen lente musea overnachten podium postcard speciaalzaken sport-spel streekproducten street art trein Page 1 Created with Sketch. uitgaan wandelen winkelen winter Page 1 Created with Sketch. zomer