Klinken tijdens een terrasje

Oh-reca, 't is van da!

Foodies
Social media sharing

Oh-reca, 't is van da!

Ein-de-lijk is 't van da!
Vanaf 8 mei kunnen we opnieuw genieten van een welverdiend terrasje, met bijhorend aperitiefje, knabbeltje en babbeltje. Of beter nog, voor uitgebreide brunch of heerlijk dinertje.

Niet alleen wij zijn enthousiast, maar ook de horeca zelf kijkt ernaar uit om hun klanten opnieuw te kunnen verwennen. 
Laten we daar dan ook samen op klinken en vooral met volle teugen van genieten! Om de heropening te vieren en mensen extra te motiveren een terrasje te doen, worden er kraslotjes verdeeld aan de bezoekers van de horecaterrassen.
Kom iets drinken, krijg een kraslotje op het einde van je bezoek en wie weet win jij een extra rondje met je bubbel voor je volgende bezoek! Opgelet, op is op!

De kraslotjes zijn in principe in alle horecazaken (met terras) in Sint-Niklaas te besteden. Het lotje mag uitgegeven worden in een andere zaak dan dat je het won, maar is wel in één keer te besteden.

Praktische info voor ondernemers op de ondernemerswebsite.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer