Crèmerie François

Crèmerie François

Social media sharing

Crèmerie François is het beste ijssalon van België. Hun heerlijk verse roomijs wordt sinds 2012 ieder jaar opnieuw bekroond met de ‘horeca award’ tot het beste van het land.

Stevige familiewaarden, authentiek vakmanschap en een trendy kader gaan naadloos samen bij hen. Crèmerie François is een van de oudste ijssalons in België en geniet al sinds 1928 een onberispelijke reputatie. Bovendien zijn ze ook een van de enige ijsbereiders die zelf nog rauwe melk pasteuriseren in eigen huis.

Buiten vers melkijs kun je er ook genieten van ijscoupes, sorbetijs, pannenkoeken, verse milkshakes en vele andere lekkernijen. Wie van plan is een feest te geven, kan altijd een verse (ijs)taart bestellen.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer