Lissa Van Brande in de Stationsstraat
Lissa Van Brande, Wereldkampioene Aerobics

Voor de scampi diabolique van Het Leugenpaleis mag je mij altijd uit bed bellen.

Winkelen

De favoriete plekjes van Lissa Van Brande

1) De cremeries van Sint-Niklaas.

Cremerie François of Foubert? Hét dilemma voor elke Sint-Niklazenaar. Lissa Van Brande, toeristisch gezicht en wereldkampioen aerobics, lost die eeuwige tweestrijd op een diplomatische manier op. "Als je puur en overheerlijk ijs wil eten, trek je richting cremerie François. Maar als je zin hebt in een megalomane coupe met alles erop en eraan? Of in wafels, brownies of chocoladefondue? Dan ga je naar Foubert", lost Lissa de heikele kwestie op.

 

2) Het Leugenpaleis (Prins Albertstraat)

Op date met vriendinnen brengt ze uiteraard altijd een bezoekje aan één van beide ijsimperia, maar niet vooraleer ze haar favoriete gerecht in haar favoriete restaurant heeft besteld. "De scampi diabolique van Het Leugenpaleis, daar mag je mij altijd voor uit mij bed bellen", lacht ze. "De pikante tomatensaus is er geweldig lekker. En de sfeer is er net een tikkeltje anders."

 

3) Winkelen in Sint-Niklaas

Winkelen doet ze zowel in het shopping center als in de binnenstad. "In het shoppingcenter heb je alles op één plaats, da's praktisch, maar in de binnenstad heb je wel fijnere winkeltjes. Zoals Zarba Boutique in de Stationsstraat. Verder zit ik af en toe in H&M en Hunkemöller. Beetje verslaafd maar", grapt ze. En hoe beëindigt ze de ideale shoppingtrip? Met een zomers terrasje op het Apostelplein, in de schaduw van de oude kerk.

Social media sharing
wagen bezienswaardigheden brouwerijen bus chocolatiers document Page 1 Copy Created with Sketch. evenementen fiets fietsen-wandelen food herfst inhetgroen lente musea overnachten podium postcard speciaalzaken sport-spel streekproducten street art trein Page 1 Created with Sketch. uitgaan wandelen winkelen winter Page 1 Created with Sketch. zomer