Stationsstraat
Kerstboom
Mode en beauty icoon, bekend van Pink Ambition

Shopping tips van Jill De Greef

Winkelen

Toen Jill de Greef vier jaar geleden een van de kopstukken uit Pink Ambition op Vijf was, merkte ze dat meteen aan het aantal volgers op Instagram. Intussen heeft de Antwerpse met roots in het Nederlandse Den Bosch meer dan 77.000 volgers via haar account @jillgrege. Ze is de queen of beauty en en een echt fashion icoon. Afgelopen weekend kwam ze eindejaarsinkopen doen in de stadskern van Sint-Niklaas. Benieuwd welke tips ze voor jou in petto heeft? 

Jill is trouwe klant bij Blue Sky Boutique in de Stationsstraat. Daar koopt ze geregeld leuke jurkjes en kleding. Voor de gelegenheid paste Jill een prachtige witte donsjas. Ze voelde zich een echt kerstmeisje. 

De vrouwvriendelijke boetiek Pêche uit de Nieuwstraat bleek een openbaring. Jill was er nog nooit eerder geweest, maar was onder de indruk van de kleding en de juweeltjes. Vooral de gouden oorringen vielen goed in de smaak. 

Als beauty queen liep Jill uiteraard elke parfumerie binnen. Bij Planet Parfum en Ici Paris XL kocht ze verschillende geschenkjes voor vrienden en familie. Vooral het aanbod van Rituals viel in de smaak. 

Jill liet net gaatjes prikken en kocht leuke oorringen bij Choice juwelen. Wendy help hier goed op weg in haar keuze.

Voor mooie merkkleding stapte Jill Tiffany's in de Stationsstraat binnen. Ze liet haar oog vallen op een licht blauwe handtas van Essentiel en een prachtig zilveren glitterkleedje. 

In Perron 87 en Perron 47 vond Jill tal van geschenken. Bij Timmermans werd ze instant verliefd op een paar schattige hartjes-pantoffels.

De nieuwe winkel Creative Lab bleek "helemaal haar ding'. Een zilveren haarband en een zilverkleurig vestje genoten haar aandacht. En de koekjes ook ;-)

We sluiten af met een tip voor de mannen... "Mannen, je weet waar je moet zijn voor je vrouw", poste ze bij een foto van Lingerie Femina in de Stationsstraat.

Social media sharing
wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer