ROA
Streetart kunst van topniveau

ROA's laatste werk in Sint-Niklaas - the making of

Gratis Met kinderen Expo Street art

Streetart artiest Roa nu aan het werk in Sint-Niklaas

Streetart artiest Roa is momenteel aan het werk in Sint-Niklaas. Roa is een pseudoniem van een anonieme, hedendaagse street art-kunstenaar van topniveau. Hij brengt zijn werken aan op gebouwen in diverse steden in Europa, de Verenigde Staten, in Zuid-Amerika, Afrika, Azië en Australië.  Nog voor hij internationaal roem en faam kreeg, maakte Roa al werken in Sint-Niklaas, onder andere in de bib op het H.Heymanplein en op het terras van jeugdhuis Den Eglantier. 

Het grote kunstwerk waar Roa op dit moment aan bezig is, wordt geplaatst in opdracht van stad Sint-Niklaas, met medefinanciering van volgende partners:

ROA maakt grote muurschilderingen van dieren, overwegend in zwart en wit. Karakteristiek is de gedetailleerd uitgewerkte vacht of verenkleed, bestaande uit een groot aantal fijne streepjes. Regelmatig beeldt ROA ook de beenderen, spieren of organen af. De keuze van het dier hangt telkens af van de locatie, net als de manier van uitwerken. Zo tracht hij de interactie aan te gaan met de ter beschikking gestelde muur. Dit doet hij bijvoorbeeld door de houding van de dieren aan te passen aan de vorm van de muur en ramen en deuren te integreren in het werk.

Volg hieronder en op onze sociale media @ontdeksintniklaas dagelijks de laatste updates van het werk van Roa. 

Dag 1

Dag 2

Dag 3

Dag 4

Dag 5

Dag 6

Dag 7

Dag 8

Dag 9

Dag 10

Dag 11

Dag 12

Dag 13

Dag 14

Dag 15

Dag 16

Dag 17

Social media sharing
wagen bezienswaardigheden brouwerijen bus chocolatiers document Page 1 Copy Created with Sketch. evenementen fiets fietsen-wandelen food herfst inhetgroen lente musea overnachten podium postcard speciaalzaken sport-spel streekproducten street art trein Page 1 Created with Sketch. uitgaan wandelen winkelen winter Page 1 Created with Sketch. zomer