© LonniesPlanet
© LonniesPlanet
© LonniesPlanet
© LonniesPlanet
Lonnies Planet op bezoek!

Op stap met Lonneke

Wandelen Winkelen

Op stap in Sint-Niklaas

Lonneke ontdekte de vele prachitge gebouwen in de stad. Met de Art deco-route in de hand verkende ze de stad. Ze liet zich omver blazen door de Broedersschool en het kantoor van MAN-Architecten in de Kalkstraat. Een mooie aansluiter hierop was het NAFT-festival in het SteM (mei 2021). Dit bezoek combineerde ze met de Street-art route. Speciaal voor dit festival werden er tal van nieuwe street-art werken geplaatst doorheen de stad. 

Kitsune Jolene

Smullen in Sint-Niklaas

's Middags bracht ze een bezoekje aan de stadskern met de vele gezellige koffiebars, lunchplekken en winkels! Op aanraden van Lonneke spring je beste 's morgens binnen bij Manuvel, voor een heerlijke snelle koffie. Liever een thee fanaat? Dan is Biochi in de Stationsstraat the place to be!Een heerlijke lunch bij Soep & Zoet en als dessertje een Vegan Cookie van bij de verpakkingsvrije winkel Lara Mora. 

© LonniesPlanet

Tijd om te shoppen

Ben je in Sint-Niklaas en heb je een hart voor architectuur en lifestyle? Spring dan eens binnen bij BAR-BARA. 'De plek als je opzoek bent naar interieur hebbedingetjes zoals sjaals, kusens, portefeuilles, lampen, klokken. Noem maar op. Dat Bar-Bara uitsluitend werkt met ecologische en verantwoorde merken van België, Nederland en Scandinavië, maakt dit voor Lonneke een echte aanrader! Dat Lonneke een neus heeft voor kwaliteit en mooie dingen bewijst ze met haar bezoekje aan Pêche. Tijdloze en hedendaagse, maar daarom niet alledaagse kledij vind je bij Jolien in de Nieuwstraat! Alleen al voor de sfeer, het prachtig interieur en het altijd warme ontvangst van Jolien moet je eens binnenspringen!

© LonniesPlanet
Social media sharing
wagen bezienswaardigheden brouwerijen bus chocolatiers document Page 1 Copy Created with Sketch. evenementen fiets fietsen-wandelen food herfst inhetgroen lente musea overnachten podium postcard speciaalzaken sport-spel streekproducten street art trein Page 1 Created with Sketch. uitgaan wandelen winkelen winter Page 1 Created with Sketch. zomer