Geschenken
Thuisblijfmama, gevolgd door meer dan 12.000 Instagrammers

Geschenkideetjes van Liesbeth De Puysseleir

Winkelen

Thuisblijfmama Liesbeth De Puysseleir verzamelt op haar Instagram de mooiste momenten met Hannelore, Otis, Viggo en Ezra. Van lukraak betrapte slapers tot speel- en ‘samen gibberen’-momenten. De mooiste kiekjes deelt ze met meer dan 12.000 volgers.  Vandaag deelt ze met jullie haar geschenkideetjes voor het eindejaar, want ook zij gelooft dat winkelhieren de moeite loont, ook tijdens het eindejaarsshoppen.

Liesbeth start haar winkeluitje steevast bij Welp. Hier kan ze zalig wegdromen bij een rijk aanbod aan kinderkleding en kinderspullen. Ze laat haar oog vallen op de boekjes van Eva Mouton en op de MundoMelocoton kleding collectie van Siska Schoeters.  Ze vindt er snel leuke armbandjes al geschenkje voor de meters en peters van de kinderen. De Belgische verzorgingsproducten van Cime Skincare kan ze niet zo maar voorbij lopen. 

Bij Valet past Liesbeth de ideale outfit, met broek en trui. Helaas is de broek meer beschikbaar in haar maat, dus besluit ze een andere outfit mee te nemen. Ze spot ook een paar fijne cadeautjes. 

Bij kinderkledingwinkel Petit-Beau is onder de indruk van de zachte knuffels. Voor de leeuw springt in het oog. Ze koopt een truitje voor de zoon dat mooi ingepakt wordt door de vriendelijke verkoopster.

Wanneer ze Delicatessen Van Poeck passeert, ruikt ze de verse koffie en kan ze het niet laten om even binnen te springen. Naast koffie neemt ze ook een paar flessen wijn mee met origineel etiquette.

Op adem komen doet Liesbeth het liefst bij Soep&Zoet. De bagels, pancakes en koffie toveren een spontane glimlach op haar gezicht.

Bij de verpakkingsvrije winkel, Lara Mora, koopt Liesbeth ‘schoolkoekjes’ en haar favoriete muesli en granola.

De vrouwvriendelijke boetiek Pêche is de ontdekking van de dag. Liesbeth scoort een sportieve outfit en wordt verwend met een tasje thee.

Bij ’t Oneindige verhaal springen de boeken van Star Wars in het oog. Gecombineerd met een Star Wars Gadget uit Shop for Geek is dit het ideale geschenk voor haar boys.

Ook bij Timmermans en Perron 47 vindt Liesbeth haar gading voor dochterlief en de meter.

 

Social media sharing
wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer