Ide Snake
Ide Snake
Jong talent in Sint-Niklaas

Cis 'Ide Snake' Vermandel vertegenwoordigt Sint-Niklaas in finale Humo's Rock Rally

Concert

Zondag 24 april in de AB, rond de klok van tien 's avonds, weten we wie de finale van Humo’s Rock Rally 2022 wint. Represent Sint-Niklaas in Brussel: Cis (20), aka Ide Snake! Talent van eigen bodem, hiphopper met trots op zijn roots, een local met een groots muzikaal verhaal:

"Eerlijke, Sint-Niklase hiphop, dat is wat ik maak. De sfeer en de vibe van deze stad, dat is mijn grootste inspiratiebron."

In de voetsporen van Noordkaap, Evil Superstars, Novastar, Das Pop en School Is Cool? Support Ide Snake al massaal voor de publieksprijs!

"Sint-Niklaas is kleinschalig, maar ik hou van de grootsheid van deze stad en van deze Markt. En zeker als de zon ondergaat en de straatlichten branden. Die rust zoek ik op. Ik doe niks liever dan 's avonds met de auto rond de markt te rijden. Ik maak heel vaak een omweg, om toch maar over de markt te kunnen rijden."

"Ik doe mee en zie wel wat er op mijn pad komt. Een feest in mijn hometown als ik op het podium eindig? Dan toch nog niet meteen na de Rock Rally, want maandagochtend moet ik al om 8 uur voor mijn stage aan de slag in een school! Maar ik wil dan wel mijn enthousiasme delen. Dat moeten we doen en altijd blijven doen, vind ik, enthousiasme met elkaar delen, ook via muziek. Ik hoef niet meteen gevierd te worden. Nadien een plek op het podium van De Casino? Goh, verwachten of eisen doe ik nooit, maar ik zou het wel logisch vinden! (lacht) Nee, dat was een grapje. Hoewel, nee, geen grap, geef me dat podium!"

Social media sharing
wagen bezienswaardigheden brouwerijen bus chocolatiers document Page 1 Copy Created with Sketch. evenementen fiets fietsen-wandelen food herfst inhetgroen lente musea overnachten podium postcard speciaalzaken sport-spel streekproducten street art trein Page 1 Created with Sketch. uitgaan wandelen winkelen winter Page 1 Created with Sketch. zomer