Blue Sky Boutique
Ken je deze al?

Blue Sky Boutique, Stationsstraat 71

Winkelen

Eigentijdse mode voor de zelfbewuste vrouw, daar pakt Sarah Nys mee uit in haar Blue Sky Boutique in de Stationsstraat. Die opende ze in september vorig jaar. De kledingzaak heeft een ruim assortiment in huis, voor jong en oud, met een hele reeks hippe en trendy modemerken. "Ik vernieuw heel regelmatig het assortiment. Om de twee weken trek ik naar naar Parijs om nieuwe collecties te bekijken. Naast die Parijse mode vind je hier ook Italiaanse en Nederlandse mode. Ik vind het fijn om te verrassen, om telkens weer iets nieuw te kunnen brengen."

Voor Sarah Nys is Blue Sky Boutique haar tweede zaak. In de Breedstraat heeft ze ook een beauty bar en fashion boutique. "Ik wilde graag ook starten in de Stationsstraat, wat ik een heel fijne locatie vind. Het is heel anders dan de Breedstraat, waar vooral mond-tot-mondreclame en sociale media belangrijk zijn. In de Stationsstraat vinden mensen uiteraard makkelijker de weg naar de winkel. Ik ben ook heel blij met de start die we er gemaakt hebben. Er is wat durf voor nodig om de sprong te wagen, maar ik heb ervaring én ik sta ook helemaal achter dit verhaal. "

Info: Facebook 'Blue Sky Boutique'

Social media sharing
wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer