De favoriete plekjes van Noonah Eze

BlackMamba

Wie is Noonah Eze?

Noonah Eeze is ook bekend als Dj Black Mamba, ze presenteert haar eigen programma op ‘Hooray’ op Studio Brussel en is opgegroeid in Sint-Niklaas. 

Kapsalon Quazi

“Een geweldig kapsalon, de beste Afro-kapper in de regio. Kapster Jessica is top: van overal komen haar klanten. Ik ging er vanaf het begin. Nu woon ik in Brussel en ga ik naar de kapper in de Matongéwijk, maar elke keer als ik in Sint-Niklaas ben, probeer ik er langs te gaan.

Café ‘t Hemelrijk

“Zowat mijn hele jeugd heb ik daar doorgebracht, bij wijze van spreken. En het is opmerkelijk hoe weinig een plek kan veranderen. ‘t  Hemelrijk is voor mij nog altijd een beetje thuiskomen. Alleen wil ik niet weten hoe groot het budget is dat ik daar heb achtergelaten!”

Rolliersgebouw

“Het leegstaande fabrieksgebouw in de Rollierstraat: wat een bijzondere locatie. In afwachting van een bouwproject is daar een creatieve invulling mogelijk. Ik ben er eerder dit jaar binnen geweest en ik stond er versteld van. Er zijn in Sint-Niklaas nog zovele coole leegstaande panden waar iets tof mee te doen is.”

Frituur Conny & Franky

“Eén van mijn favoriete plekjes in Sint-Niklaas. Het blijven de beste frieten die ik ooit heb gegeten! Als ik in de stad ben, probeer ik er altijd eens te passeren.”

Graffitimuur

“Ik vind dit een heel mooie plek, omdat die graffitimuur ook altijd verandert. Elke keer dat ik er voorbij fietste was die muur anders, stonden er nieuwe tekeningen op. Leuk dat er zo’n lange graffitimuur in Sint-Niklaas bestaat!”

Meer lezen? Het Oh-magazine zit boordevol fijne nieuwtjes en weetjes over de stadskern van Sint-Niklaas

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer