De favoriete plekjes van Lies Martens

Lies Martens

De favoriete plekjes van wie?

Communicatie-expert, voormalig VRT-journaliste. Woont in Sint-Niklaas

 

De Bakkerij, Stationsplein

"Wat die mensen doen, vind ik ongelofelijk. Het zijn durvers. En het is fantastisch goed brood. Dit zou je ook in New York of Londen kunnen tegenkomen. De Bakkerij geeft aan de stad een kosmopolitische uitstraling."

Biko, Sacramentsstraat

"Een heel lekkere plek is dit, waar je fantastisch kunt ontbijten. Het is ook heel mooi ingericht met kringloopspullen. Deze twee jonge, vrouwelijke ondernemers schrijven hier een bijzonder verhaal."

Manuvèl, Stationsstraat

"Als ik met de fiets naar het centrum rij, dan hoort daar ook een koffie bij Manuvèl bij. Ik ben eigenlijk een fervente theedrinker. Pas drie jaar geleden heb ik koffie leren drinken, in Italië. Ik kies nu heel bewust mijn plekjes voor een goeie latte macchiato!"

't Oneindige Verhaal, Stationsstraat

"Ik verslind boeken en ik hou van onafhankelijke boekhandels. En Tommy en Hilde pakken het heel fijn aan met 't Oneindige Verhaal, met veel schoonheid en creativiteit. Ik loop er heel graag binnen, ook als ik niet meteen boeken nodig heb."

Stadsschouwburg, Paul Snoekstraat

"Ik vind de programmatie in de stadsschouwburg heel goed. Voor het komende seizoen is het zelfs opvallend goed. En er is natuurlijk de combinatie met de Foyer, twee héél fijne plekken bij elkaar dus."

wagen bezienswaardigheden brouwerijen bus chocolatiers document Page 1 Copy Created with Sketch. evenementen fiets fietsen-wandelen food herfst inhetgroen lente musea overnachten podium postcard speciaalzaken sport-spel streekproducten street art trein Page 1 Created with Sketch. uitgaan wandelen winkelen winter Page 1 Created with Sketch. zomer