De favoriete plekjes van Freya Poppe

Freya Poppe

Wie is Freya Poppe

Freya is onderneemster en designer van haar eigen modelabel Tutu Chic. Ze is opgegroeid in Sint-Niklaas en woont in Nieuwkerken. Freya is bekende influencer op social media en werd bekend via het tv-programma 'Pink Ambition'. Voor ons onthult ze haar favoriete plekjes in de stad: 

Soep & Zoet

"Een heel leuk adresje is dit. Ik ken uitbaatster Eva goed. Zij heeft er een heel mooie lunchplek uitgebouwd, heel stijlvol, met veel aandacht voor nieuwe concepten. En ze doet dat met zoveel overgave."

Fietspad langs spoorlijn

“Na schooltijd in de Onze-Lieve-Vrouw-Presentatie ging ik vroeger vaak paardrijden in Waasmunster. Ik fietste dan langs de spoorlijn. Onlangs kwam ik er nog eens terug met de fiets, wat al zolang geleden was. Ik stond er versteld van. Het is een mooi fietstraject geworden, onder meer met die graffiti-muur. Het was ook pure nostalgie voor mij. Heel mooie herinneringen kwamen weer naar boven."

Schoenen Timmermans

"Eén van mijn favoriete winkels in de stadskern. Het is de familiezaak van één van mijn beste vriendinnen. Ik vind dat een topadres, met heel mooie, klassevolle schoenen. Een grote aanrader."

Bakker Jan Reed

"Nog zo'n geweldig plekje, en niet alleen omwille van de heel verfijnde patisserie. Ik woon nu bijna vijf jaar in Nieuwkerken en ik vind het zalig om daar te gaan ontbijten. En het zijn ook zo'n vriendelijke mensen."

Vitrine Daniël Ost

"We mogen in Sint-Niklaas enorm fier zijn op een artiest met wereldfaam als Daniël Ost. Zijn bloemencreaties doen me elke keer opnieuw versteld staan. Onwaarschijnlijk mooi!"

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer