Streetartmap 2021

Street art kaart

Gratis Met kinderen Street art

De street art map toont een overzicht van alle  nieuwe en bestaande street art- en graffitiwerken en muurschilderingen in Sint-Niklaas. Je kan een wandel- of fietsroute van net geen 10 km volgen om alle werken te bewonderen. 

Je kan de kaart onderaan deze pagina downloaden. De kaart werd gemaakt in juli 2020 en vernieuwd in mei 2021. Kunst van de straat is in vergankelijk en voortdurend in beweging. Op het moment dat jij de wandeling of fietstocht maakt, kan er dus al weer nieuw werk te bewonderen zijn. Dat maakt de ontdekkingstocht alleen maar spannender, niet?

Liever een exemplaar op papier? Je kan de street art map gratis ophalen in het toeristische infokantoor (Grote Markt 45). 

Wil je al een voorproefje van onze street art?

Social media sharing
wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer