Renardeau

Samen tafelen - restaurants voor groepen 2018

Genieten

Vraag naar je gratis brochure voor restaurants voor groepen 2018!

Met drie nagelnieuwe folders zet Sint-Niklaas haar troeven als toeristische bestemming in de kijker in 2018. Voor de campagne van dit jaar verleende mej. Lissa Van Brande, wereldkampioene sport-aerobics uit de Wase hoofdstad, graag haar medewerking. Zij siert de covers van de inspiratiebrochure 'Sint-Niklaas in groep 2018' en de toeristische folder voor individuele bezoekers 'gids vol belevenissen 2018'. Daarnaast wordt het horeca-aanbod voor groepen gepromoot met de folder 'Samen tafelen 2018'.

De folders werden helemaal herdacht met volledig geactualiseerde info en evenementenkalenders en werden uitgevoerd in een nieuwe stijl, handig formaat en een kwalitatieve papiersoort. Daardoor zijn het echt aantrekkelijke uitgaven geworden, bedoeld om langere tijd te bewaren en te raadplegen. De boekjes zijn ook flink gegroeid: zo telt de nieuwe brochure voor groepen niet minder dan 68 blz. en die voor toeristen in individueel- of gezinsverband zelfs 92 blz.

Meer info en gratis exemplaren:

Toerisme Sint-Niklaas - Grote Markt 45 - 9100 Sint-Niklaas - tel. 03 778 35 00 - toerisme@sint-niklaas.be. 

Social media sharing
wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten treinPage 1Created with Sketch. uitgaan winkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer