zomerse_zoektochten

Zomerse zoektochten

14 juni tot 30 september van
Sint-Niklaas
Sint-Niklaas zomert Met kinderen Met rolstoel
Sorry, deze activiteit is helaas voorbij.

Het wordt stilaan een vertrouwd beeld: gezinnen of kleine groepjes die tussen mei en september met scherpe blik gebouwen en huizen van top tot teen bestuderen op zoek naar het antwoord op één van de vragen op het wedstrijdformulier van hun zoektocht.

Social media sharing

Deze zomer zal het niet anders zijn. Dit jaar zijn er zelfs 3 stuks!

Op zoek naar Wase Raapjes - 6de fotozoektocht

14 mei tot 29 augustus 2021 - 10 EUR

In deze fotozoektocht, bestaande uit 2 lussen van 1,5 km, ga je op zoek naar de voorwerpen op de foto’s. Bij elke foto hoort ook een eenvoudige vraag. Meer dan wat parate kennis en gezond verstand heb je niet nodig.

Sint-Niklase Bierproevers – 4de Wandelzoektocht

15 mei tot 12 september 2021 – 5 EUR

In deze wandelzoektocht van 4,5 km zet je de foto’s, gemaakt in het centrum van Sint-Niklaas, in de juiste volgorde. Je hoeft helemaal geen bierliefhebber te zijn om aan deze zoektocht mee te doen.

Odos (ouders die opnieuw starten) – Wandel- en fotozoektocht – met aparte versie voor kinderen

1 juni – 30 september – 7 EUR

Na Tienen, Zottegem, Mechelen, Leuven, Hasselt en Tervuren kiest Odos vzw dit jaar Sint-Niklaas uit voor de organisatie van hun jaarlijkse zoektocht. 

Tijdens deze wandeling van ongeveer 4,5 kilometer, kan je de antwoorden vinden op 11 vragen en 30 fotovragen. Kinderen kunnen ook volop meezoeken naar foto’s, zelf creatief zijn en spelletjes spelen.

Al deze zoektochten zijn te koop bij toerisme Sint-Niklaas. De zoektocht kan je ook online aankopen op de website van ODOs

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer