zomerse_zoektochten

Zomerse zoektochten

14 juni tot 30 september van
Sint-Niklaas
Sint-Niklaas zomert Met kinderen Met rolstoel

Het wordt stilaan een vertrouwd beeld: gezinnen of kleine groepjes die tussen mei en september met scherpe blik gebouwen en huizen van top tot teen bestuderen op zoek naar het antwoord op één van de vragen op het wedstrijdformulier van hun zoektocht.

Social media sharing

Deze zomer zal het niet anders zijn!

Op zoek naar Wase Raapjes - 6de fotozoektocht

13 mei tot 31 augustus 2021 - 10 EUR

In deze fotozoektocht, bestaande uit 2 lussen van 1,5 km, ga je op zoek naar de voorwerpen op de foto’s. Bij elke foto hoort ook een eenvoudige vraag. Meer dan wat parate kennis en gezond verstand heb je niet nodig.

Sint-Niklase Bierproevers –  Wandelzoektocht

14 mei tot 11 september 2021 – 5 EUR

In deze wandelzoektocht van 4,5 km zet je de foto’s, gemaakt in het centrum van Sint-Niklaas, in de juiste volgorde. Je hoeft helemaal geen bierliefhebber te zijn om aan deze zoektocht mee te doen.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen bus chocolatiers document Page 1 Copy Created with Sketch. evenementen fiets fietsen-wandelen food herfst inhetgroen lente musea overnachten podium postcard speciaalzaken sport-spel streekproducten street art trein Page 1 Created with Sketch. uitgaan wandelen winkelen winter Page 1 Created with Sketch. zomer