Zomerkermis Sint-Niklaas 2019

Zomerkermis Sint-Niklaas

6 tot 22 juli
Grote Markt
Genieten Met kinderen Sint-Niklaas zomert

De zomerkermis van Sint-Niklaas biedt voor iedereen wat wils! Elke weekdag opent de kermis om 15 uur en sluit vanaf 21 uur. Tijdens het weekend blijven de kermiskramen een uur langer open. Tal van bijkomende zomeractiviteiten vind je hieronder.

Social media sharing

Gooi je dansbenen los op zaterdag 6 juli van 16 tot 23.30 uur, want het is weer tijd voor de jaarlijkse afspraak met Disco Dasco. Ten voordele van de vzw Dagcentrum Sint-Niklaas.

Het concept van Disco Dasco begon in 2007 in de club Creamm in Haasdonk voor een intiem publiek met 400 feestvierders. Het event werd opgepikt door alle grootste clubs van het land en al snel volgden ook de openluchtfestivals. Tot de dag van vandaag is Disco Dasco nog steeds een geweldig succes! Ambiance en tonnen dansplezier verzekerd!

Disco Dasco

Zondag 7 juli is er de 17de editie van het Motortreffen, met een prachtige vrije rondrit van 160 km. Geniet nadien op de Grote Markt van de gratis concerten van Letz Zeppelin en Toe Maar.

9.00u - 18.00u: Motortreffen

Het Motortreffen wordt georganiseerd ten voordele van de vzw Dagcentrum Sint-Niklaas.

15.00u - 16.15u: Letz Zeppelin

Belgisch-Britse Led Zeppelin-tributeband.

17.15u - 19.00u: Toe Maar

Nederlandse Doe Maar-tributeband

 

Motortreffen

Ben je een wielerfanaat? Kom dan zeker op zondag 14 juli naar de Grote Markt van Sint-Niklaas voor de 88ste editie van de 'Grote Prijs stad Sint-Niklaas'. Na de aankomst wordt het publiek getrakteerd op een concert van The Rolling Bullets.

14.00u - 17.30u: Wielerwedstrijd

18.30u - 20.30u: Concert van The Rolling Bullets

GP Sint-Niklaas

Hét kinderfestival van het jaar strijkt dit jaar op zaterdag 20 juli neer op de Grote Markt: de Ketnet Zomertour! Ga op de foto met je favoriete Ketnet-gezichten, geniet van de spetterende show en ontdek alle activiteiten. Dit jaar ook met peuterhoekje van Ketnet Junior.

Artiesten

  • Kaatje, Viktor en Kamiel
  • Biba en Loeba
  • De KetnetBand
  • Ketnet Musical TROEP! 
  • Campus 12 
  • #LikeMe

Peuterhoekje

De Ketnet Zomertour wordt dit jaar ongetwijfeld opnieuw één groot feest. Nieuw dit jaar is het peuterhoekje van Ketnet Junior handig voor jong én ouders. Hier vind je onder andere een borstvoedingshoekje, luierkussens, eetstoeltjes ... En er is een consulente van Kind & Gezin aanwezig om de jonge ouders bij te staan met raad en daad.

Ketnet Zomertour

Geniet op zondag 21 juli mee van het muzikale vuurwerk ter gelegenheid van het einde van de zomerkermis.

Muzikaal vuurwerk
wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten treinPage 1Created with Sketch. uitgaan winkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer