Zomerkermis Sinaai

Zomerkermis Sinaai

13 tot 21 juli
Dries Sinaai
Genieten Met kinderen Sint-Niklaas zomert

In Sinaai kan je van 13 tot 21 juli genieten van de kermis op de Dries. Tijdens het weekend van 13, 14 en 15 juli is er een muzikaal programma en kindernamiddag voorzien. Welkom!

Social media sharing

Bekijk het volledige kermisprogramma in de folder onderaan.

Dries, Sinaai

Dries
Traditioneel volksfeest op de Dries
Radio Guga

Radio Guga is de live-band rond maestroloog Guga Baúl. Guga is een begenadigd stemmen-imitator en weet uit die gave al langer charmante comedy te puren. Maar de maestroloog heeft nog andere pijlen op zijn boog. Geruggensteund door een fantastische liveband trekt Guga nu volledig de muzikale kaart.

Trouw aan zijn talent kruipt hij in de huid en het strottenhoofd van de meest uiteenlopende binnen- en buitenlandse muzikale grootheden. Het concept dat Radio Guga neerzet houdt dan ook het midden tussen een coverband en een tribute-band. Verwacht je aan een straffe live-band, maar uiteraard mét zang-imitatie en de nodige humor.

Discobar

Dries, Sinaai

Dries
Kindernamiddag
Clown Rocky's Kriebelshow

Clown Rocky laat je meezingen, juichen, feesten en lachen tijdens deze eigentijdse meespeelvoorstelling. Niet alleen de kinderen worden geëntertaind maar ook oma, opa, ouders, monitoren, ... En eenmaal je het refrein van het themanummer gehoord hebt, zing je het zelf mee alsof je het al jaren kent!
 

Dries, Sinaai

Dries
Muzikaal kermisprogramma
High 5

High 5 brengt alle topnummers uit de jaren 60 en 70, maar ook toppers uit de laatste jaren zoals "Need never get old", "Bed of Roses" van Bon Jovi, "Road to Hell" van Chris Rea, ...  Ze hebben maar één doel tijdens concerten: de dansvloer vol krijgen!

Dana Winner

Dana Winner komt met haar Summer Festival Tour op maandag 15 juli naar Sinaai! 

Met 3 opeenvolgende succesvolle radiosingles, twee nominaties voor Radio 2 Zomerhit (‘Beste Zangeres’ en ‘Zomerhit’) en een zetel als coach in ‘The Voice Senior’ op VTM nam Dana Winner alvast een mooie aanloop naar haar jubileum dit jaar. Ook haar cover van ‘One Moment In Time’ van Whitney Houston, die ze bracht tijdens haar Liefde Voor Muziek-avontuur, is bijgebleven. Dana Winner heeft ondertussen wereldwijd meer dan 3,5 miljoen albums verkocht en ze bracht al meer dan 250 eigen nummers uit: 'woordenloos', 'de oude man en de zee', 'zeven regenbogen', 'vogelvrij', 'de man van mijn dromen', ... 

Laat je meevoeren én ontroeren door de prachtige stem van Dana Winner, die dit jaar 30 jaar op de planken staat. 

Muzikaal vuurwerk
wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten treinPage 1Created with Sketch. uitgaan winkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer