Maîtrisse de Seine-Martitime
KIVI Children’s Choir

World Choir Games

15 oktober tot 2 november van
Sint-Nicolaaskerk
Met kinderen Gratis Podium

Dit jaar kunnen de World Choir Games, de olympische spelen voor koren, eindelijk weer doorgaan. Op 15 oktober wordt de koorvlam doorgegeven aan Sint-Niklaas en op 2 november komen twee gastkoren in onze stad op bezoek.

Social media sharing

Koorvlammoment

Op vrijdag 15 oktober geeft een koor uit Brugge de Koorvlam door aan Sint-Niklaas in aanwezigheid van de burgemeester. Kinderkoor Mozaïek uit Sint-Niklaas neemt de vlam in ontvangst. Zij brengen ook hun splinternieuwe sinterklaaslied voor publiek. Het koorvlammoment is gratis toegankelijk.

Tijdstip: 16 uur
Locatie: Christus Koningkerk, Heistraat 201

Vriendschapsconcert

Op dinsdag 2 november komen twee koren die deelnemen aan de World Choir Games op bezoek in Sint-Niklaas. De koren komen uit Vilnius, KIVI Children’s Choir, en uit Parijs, Maîtrisse de Seine-Martitime.

Gynaica is een koor uit Sint-Niklaas en deelt met hen het podium in de Sint-Nicolaaskerk om 11u30. Het vriendschapsconcert is gratis toegankelijk.

Tijdstip: 11.30 uur
Locatie: Sint-Nicolaaskerk, Sint-Nicolaasplein 1

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer