Winkelzondagen

Winterse winkelzondag

16 december van
Stadskern Sint-Niklaas
Winkelen Sint-Niklaas wintert

Nog op zoek naar leuke eindejaarsgeschenken of de ideale feestoutfit? Ontdek wat de handelaars van de stadskern voor jou in petto hebben, ook op zondagen 16 en 23 december.

Social media sharing

De handelaars van het Sint-Niklase stadshart nodigen je uit voor je eindejaarsaankopen op zondagnamiddagen 16 en 23 december van 14u tot 18u. In straten, die voor de gelegenheid sfeervol winters aangekleed worden, wordt u alvast warm verwelkomd door muzikaal en artistiek talent. Ook in de winkels zetten de handelaars en horeca-uitbaters hun beste beentje voor opdat u een aangename winkelnamiddag zou beleven. Een glaasje glühwein, een prachtige geschenkverpakking, persoonlijk advies en een vriendelijke babbel? U vindt het allemaal, in onze gezellige stadskern. Het hele weekend van 21 tot 23 december  is er ook van alles te beleven in de Winterbar op het Regentieplein.

Ook op zondag 30 december (14u-18u) zijn er handelaars die hun deuren openen. Neem een kijkje op www.ontdeksintniklaas.be of op de bijhorende facebookpagina Oh Sint-Niklaas om te zien of uw favoriete winkel ook open is!

Op zaterdag 8 december loont een bezoekje aan de Nieuwstraat zeker de moeite. Ook dit jaar pakken de handels- en horecazaken daar uit met hun eigenzinnige en gezellige ‘Elfenstraat’. Welkom!

Bent u op zoek naar een leuk geschenk? Neem dan zeker een kijkje op www.kadohbon.be: de geschenkenbon van de lokale handels- en horecazaken is immers het ideale geschenk om te geven en te krijgen. De kadohbon aankopen kan 24/7 via onze webshop, aan de infobalie van het stadhuis of in de marktshop op de Grote Markt.  

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten treinPage 1Created with Sketch. uitgaan winkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer