Winterfoor

Winterkermis in Sint-Niklaas

2 tot 19 december van
Grote Markt Sint-Niklaas
Met kinderen Sint-Niklaas wintert

De winterkermis in Sint-Niklaas is een jaarlijks terugkerend evenement voor jong en oud met tal van kermiskramen op de Grote Markt van Sint-Niklaas.

Social media sharing

Geen winter zonder winterkermis! Een vaste publiekstrekker op de Grote Markt tijdens de kerstperiode. Wat is er leuker dan de vele lichtjes, toeters en bellen, geuren en smaken van de vele kermisattracties en kramen? Klassiekers als de Popcorn Party, de Cake Walk en de autoscooters zijn er ook weer bij. Voor de kleintjes zijn er de kindermolens, de eendjes of de trampolines.

De winterfoor neemt een stuk van de Grote Markt in van zaterdag 2 tot en met dinsdag 19 december. en is elke dag open vanaf 15 uur.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen bus chocolatiers document Page 1 Copy Created with Sketch. evenementen fiets fietsen-wandelen food herfst inhetgroen lente musea overnachten podium postcard speciaalzaken sport-spel streekproducten street art trein Page 1 Created with Sketch. uitgaan wandelen winkelen winter Page 1 Created with Sketch. zomer