Stiltegebied Sinaai
Stiltegebied Sinaai

Weekend van de Trage Wegen

16 tot 17 oktober
Gratis Wandelen Fietsen
Sorry, deze activiteit is helaas voorbij.

Op zaterdag 16 en zondag 17 oktober worden de gezelligste van alle wegen extra in de bloemetjes gezet: de trage wegen! Wandel mee op een van onze gratis wandeltochten en ontdek de mooiste trage wegen in onze stad.

Social media sharing

Wandeling Moervaartvallei: Volzet

Het wandelnetwerk Moervaartvallei is nagelnieuw! Op zondag om 14 uur is er een begeleide wandeling van 11 km langs een van de mooiste paden in Sinaai. Deelnemen is gratis, maar reserveer wel op voorhand.

Tijdstip: 14 uur - ongeveer 17 uur
Gratis

Wandeling Heihoekwegel Nieuwkerken

In Nieuwkerken organiseren enthousiaste vrijwilligers op zaterdag 16 oktober een wandeling van 6 km langs trage wegen met aandacht voor de Heihoekwegel. Deelnemen is gratis, maar reserveren is verplicht. 
 
Tijdstip: 14 uur
Vertrekpunt: Ten Bos (aan de kerk) in Nieuwkerken
Gratis

Wandelingen in Belsele

Op zondag 17 oktober tussen organiseren De Raaklijn, Vesta en ’t Ey geleide wandelingen langs drie routes in Belsele voor mensen met buggy’s of een mobiele beperking. Gratis, maar wel een plaatsje reserveren!

Schrijf je in
Tijdstip: 13 uur
Vertrekpunt: binnenkoer De Kouter (bij muziekclub't Ey)
Gratis

Meer info

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer