Herfstshopping

Weekend van de klant

3 tot 4 oktober van
Stadskern Sint-Niklaas
Foodies Winkelen
Sorry, deze activiteit is helaas voorbij.

Op 3 & 4 oktober is het nationaal Weekend van de Klant, een initiatief van Unizo en Comeos. Dit weekend leggen ook de lokale handelaars uit Sint-Niklaas hun klanten extra in de watten. De winkels zijn ook open op zondag van 14 tot 18 uur.

Social media sharing

Programma

De winkels in de stadskern zijn open op zaterdag tussen 10 en 18 uur. Ook op zondag zijn de winkels in de stadskern open van 14 en 18 uur. De diensten in Stationsstraat 11, zoals lockers, toiletten, babyverzorging, rolstoelverhuur en borstvoedingsruimte, zijn ook open. De actie 'Rad van de Klant' loopt over dezelfde periode. 

Extra's:

  • Acties van handelaars
  • Straatanimatie en versiering 
  • Rad van de Klant
  • Dubbele Oh-punten

 

Dank jullie wel, lieve klanten!

Met die extra actie, animatie, korting of geschenkje tijdens het Weekend van de Klant zeggen handelaars ‘dankjewel’ aan iedereen die lokaal koopt, want zo steun je de Belgische, Vlaamse, Wase en Sint-Niklase economie, welvaart en werkgelegenheid. Check op www.weekendvandeklant.be welke acties de handelaars in Sint-Niklaas dit weekend voor jou in petto hebben.  

Oh, kom maar eens draaien!

Nu het Rad van Fortuin terug is van weggeweest, installeren we speciaal voor ‘Weekend van de Klant’ ons eigen Rad van de Klant aan het begin van de Stationsstraat. Per lokale aankoop van 25 EUR mag je een fikse draai komen geven aan het rad. Er zijn tal van prijzen te winnen van onze lokale handelaars, maar ook ballonvluchten, een verwenweekend of kad-Oh-bonnen.  Kom in alle veiligheid shoppen en laat je verrassen!

Rad van de Klant

Rad van de klant

Dubbele Oh-punten

Naar gewoonte verwennen we jullie tijdens winkelweekends met dubbele Oh-punten. Vergeet niet dat je je Oh-punten nog tot eind 2020 kan inruilen voor een kad-Oh-bon, die je kan spenderen bij de deelnemende handelaars. Inruilen kan in Stationsstraat 11.

Veilig winkelen

De handelaars doen al maanden hun uiterste best om jullie in een veilig klimaat te kunnen laten winkelen. Omdat het onzekere tijden zijn, is het onmogelijk om de geldende maatregelen op voorhand te voorspellen. Breng daarom altijd je mondmasker mee, hou afstand en hou deze website in de gaten voor de meest recente richtlijnen.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer