Weekend van de klant

Weekend van de klant

5 tot 6 oktober van
Stadskern Sint-Niklaas
Foodies Genieten Gratis Winkelen

Op 5 en 6 oktober is het Weekend van de Klant, een nationaal initiatief van Unizo, Comeos en UCM. Ook de lokale handelaars van Sint-Niklaas zetten jou dit weekend in de kijker. Binnenkort meer info over het programma, maar dat jij stralend de herfst in zal gaan, leidt geen enkele twijfel.

Social media sharing

In heel België worden klanten in het weekend van 5 en 6 oktober extra in de watten gelegd tijdens het Weekend van de Klant. En dat is in Sint-Niklaas zeker niet anders. De stadskern wordt fijn aangekleed in herfstthema, er valt van alles te beleven en de handels- en horecazaken zetten hun beste beentje voor. 

Een Weekend van de Klant zou geen Weekend van de Klant zijn zonder tal van acties, extraatjes, kortingen en verwennerij. Onze lokale handelaars leggen jou in de watten. Een extra reden om te 'winkelhieren'. 

Dat we in Sint-Niklaas topbedrijven huisvesten, wist u al. Vandaag openen er een aantal daarvan hun deuren. Onder andere ijzerwaren Penneman, Niko en Slaapgoed Verlinden verwelkomen u van harte. 

In september installeert VLAM een Pop-Up tuin op het Stationsplein. Een maand lang organiseren middenstand en verenigingen tal van initiatieven in dit mooie stukje groen. Ga zeker een kijkje nemen. 

Na bijna drie jaar komen de verbouwingswerken aan hun einde. Een aantal handelspanden zijn ondertussen ingevuld. De officiële opening was normaal gezien gepland tijdens het Weekend van de Klant maar wordt uitgesteld naar het einde van het jaar 2019. Uitstel is geen afstel! 

Tijdens het hele Weekend van de Klant krijgt u dubbele Oh-punten. Dat is dubbel zo veel voordeel voor o.a. parkeertickets, bij de Casino, in het zwembad of in de Siniscoop. 

Naar jaarlijkse gewoonte verwent Unizo Sint-Niklaas u met een heerlijke praline. Gewoon om jou te bedanken om lokaal te 'winkelhieren'. Smakelijk! 

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten treinPage 1Created with Sketch. uitgaan winkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer