Wase Ijsberenduik

Wase ijsberenduik - Geannuleerd

9 januari van
Provinciaal Domein De Ster
Sint-Niklaas wintert Sport Geannuleerd
Sorry, deze activiteit is helaas voorbij.

Op zondag 9 januari 2022 vindt op het recreatiedomein De Ster in Sint Niklaas de 12e editie plaats van de Wase ijsberenduik. Een organisatie van Wase Waterpolo i.s.m. de stad Sint-Niklaas en de provincie Oost-Vlaanderen.

Social media sharing

Individueel, in groep, met het bedrijf, de sportclub, de familie, de jeugdvereniging of de vriendenkring… Zowel de moedige winterduiker, maar zeker ook de sympathisanten en supporters die van het spektakel willen genieten, zijn welkom!

Er is een collectieve warming-up voorzien via de beach-aerobic-sessie die zal doorgaan aan de startzone op het strand.
Deelname hieraan is een aanrader om het kille sop te trotseren.
Wie zich uitdost in een vrolijke of originele zwem-outfit komt in aanmerking voor leuke prijzen.

Programma 

Om 14.30 uur wordt het eerste startschot gegeven voor kinderen tussen de 7 en 14 jaar. Om 15 uur wordt het startschot gegeven voor de volwassenen. Na de duik is iedereen met voltallige aanhang van harte welkom in het winterdorp voor een hapje en een drankje.

Inschrijven

Om deel te nemen schrijf je je best op voorhand in via de website. Inschrijven is verplicht.
De inkom voor de toeschouwers is gratis. 

wagen bezienswaardigheden brouwerijen bus chocolatiers document Page 1 Copy Created with Sketch. evenementen fiets fietsen-wandelen food herfst inhetgroen lente musea overnachten podium postcard speciaalzaken sport-spel streekproducten street art trein Page 1 Created with Sketch. uitgaan wandelen winkelen winter Page 1 Created with Sketch. zomer