WaRaMis (c) Danny De Lobelle

WaRaMis (8+) - Het Scheldeoffensief

22 oktober van
Stadsschouwburg
Met kinderen Podium

In de nieuwste theaterproductie van Het Scheldeoffensief maakt theatermaker Frank Dierens een plastische familievoorstelling met zijn dochter met een beperking, op live muziek van Geoffrey Burton.

Social media sharing

En de Waramis deden hun armen open.
De  pluimen schoten langs alle kanten, zelfs door hun gat,
hun lijf werd heeltegans bedekt met een schitterend verenpak…

In een fantasierijke associatieve taal confronteert ‘WaRaMis’ het publiek met twee leden van een kleurrijke stam, ontrukt van hun familie, hun troep. Ze zijn gedoemd om hun eigen nieuwe rode draad te trekken waar realiteit en fictie dwars door elkaar lopen en absurditeit en onwezenlijkheid de slappe koord is die ze moeten bewandelen.

Als bonus krijg je een waanzinnige soundscape, een herkenbaar aantrekken en afstoten tussen vader en dochter, een zoeken naar verbondenheid op een afstandelijk plateau dat kraakt en jankt om terug op volle toeren te mogen draaien.

Waarheen we gaan is ons onbekend, we zijn als een stuk omgevallen boom waarvan we niet weten waar hij ooit stond, we hebben elk een stuk wortel in onze koffers zitten, samen met een zakje geboortegrond.

Het Scheldeoffensief wil goesting en talent voor theater bij mensen met een beperking opsporen, uitdagen en tonen aan een breed publiek. Naast een laagdrempelig en wekelijks theateratelier maken ze op regelmatige basis inclusieve theatervoorstellingen die een breed publiek aanspreken.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer