:host { --enviso-primary-color:#000000; --enviso-secondary-color: #1097D9; font-family: 'PT Sans'; }
Fietszoektocht

Wandel- en fietszoektocht VTB-kultuur

1 april tot 21 juni
Gratis Met kinderen Fietsen Wandelen

VtbKultuur Oost-Vlaanderen lanceert twee nieuwe zoektochten in de stad!
Een wandelzoektocht in de ballonstad en een fietszoektocht Sint-Niklaas-Hulst.

Social media sharing

Lente-stadszoektocht

Los jij de 10 vragen op in het stadscentrum van Sint-Niklaas? De afstand bedraagt 5km. De zoektocht is gratis te verkrijgen. Wil je kans maken op een mandje heerlijke  streekproducten? Dan kan je de betalende versie aanschaffen. Verkrijgbaar in het toeristisch infokantoor (€7)

 

Lente-fietszoektocht

Zin in een stevige fietstocht? Deze zoektocht start aan het station van Sint-Niklaas en loopt langs het fietsnetwerk Waasland tot in Sint-Gillis-Waas. 43 km fietsplezier. Onderweg los je 10 vragen op langs de spoorweg Mechelen - Terneuzen. De zoektocht is gratis te verkrijgen in het toeristisch infokantoor. Wil je kans maken op een mandje heerlijke  streekproducten? Dan kan je de betalende versie aanschaffen (€7)

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer